Suiker erin, stokje erbij – en zie daar, een heerlijke suikerspin. Met een suikerspinmachine tovert u een glimlach op oude en jonge gezichten. Bij Werner Van Hoof Fun & Food kunt u terecht voor het huren van een professionele suikerspinmachine voor uw feest of evenement.

Een suikerspinmachine met entourage

Op uw evenement of feest staat de beleving van uw bezoekers of gasten centraal. U kunt naast een suikerspinmachine bij Werner Van Hoof Fun & Food ook een nostalgische suikerspinkar huren. Deze kar zorgt ervoor dat de aanwezigheid van suikerspinnen een groot feest is. Wilt u naast een suikerspinmachine ook andere snacks op uw evenement? Wij beschikken over diverse snackwagens die desgewenst te voorzien zijn met onder andere friteuses, poffertjesplaten en zelfs een popcornkanon.

Waarom een suikerspinmachine huren bij Werner van Hoof?

Wanneer u bij ons een suikerspinmachine huurt, bent u ervan verzekerd dat de suikerspinnen snel gemaakt worden. Zo hoeven uw bezoekers nooit lang te wachten op deze zoete traktatie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een suikerspinmachine voor uw feest of evenement? Of wilt u meer weten over onze suikerspinmachines of andere te huren karren of kramen? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!