Heeft u interesse in het huren van een suikerspinmachine voor uw feest of evenement? Met Werner van Hoof Fun & Food is uw suikerspin in een handomdraai geregeld. Naast deze zoete traktatie kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere snacks – van frietjes tot ijs.

De charme van de suikerspin

Hoog, hoger, hoogst – de suikerspin doet zowel kinder- als volwassen harten sneller kloppen. Met het huren van een suikerspinmachine zorgt u ervoor dat uw feest of evenement zeker niet snel wordt vergeten. U kunt onze suikerspinmachine huren in combinatie met een kleurrijke en authentieke kar of kraam. Zo geeft u uw gasten een totaalbeleving mee.

Niet alleen suikerspinnen

Vaak is alleen een suikerspinmachine huren niet genoeg. Zeker bij evenementen die een dagdeel of langer duren, is er vaak behoefte aan een variëteit aan snacks. Ook hiervoor bent u bij Werner van Hoof Fun & Food zeker aan het goede adres. Wij verhuren een breed assortiment aan food-apparaten, zoals een hotdogswarmer, poffertjesplaat, en een friteuse. Alle apparaten worden geleverd in onze karakteristieke, fraaie, karren en kramen. Onze snacks worden enkel met de beste ingrediënten bereid.

Meer weten?

Wilt u een suikerspinmachine huren voor uw evenement of feest? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.