Op zoek naar een lekkernij die geschikt is voor elke zoetekauw? Een suikerspin van Werner van Hoof Fun & Food smelt op ieders tong. Onze suikerspinnen, die feestelijk worden geserveerd van een van onze kleurrijke verkoopwagens, doen het altijd goed op een festival of evenement.

De kracht van de suikerspin

Bij veel volwassenen roept een suikerspin associaties met hun eigen jeugd op. Op de kermis of braderie, na het ritje in de draaimolen, was snoepen van een suikerspin ook vroeger een bekroning op de dag. Ook vandaag de dag laat de suikerspin de harten van veel volwassenen en kinderen nog sneller kloppen. Met een heerlijke suikerspin van Werner van Hoof op jouw feest krijg je alle kinderen stil en voelen uw volwassen gasten zich weer even kind. De bijzondere entourage van onze nostalgische suikerspinkar maakt de beleving compleet.

Interesse in onze suikerspinnen?

Wil u uw bezoekers of gasten laten genieten van een suikerspin? Bij ons kunt u gebruik maken van onze suikerspincatering. Naast een suikerspin kunnen wij ook diverse andere snacks verzorgen, zoals broodjes, popcorn, friet, poffertjes en snoep. Duurt uw evenement meerdere dagen? Geen probleem bij Werner van Hoof. Benieuwd geworden naar ons complete aanbod? Bezoek onze website of neem contact met ons op.