Organiseert u binnenkort een feest of evenement? Dan wilt u uw gasten natuurlijk een onvergetelijke ervaring meegeven. Kies er daarom voor om een snackwagen te huren bij Werner van Hoof. Zowel op het gebied van aankleding als catering zijn de wagens een feest. En wat u ook organiseert, we hebben voor iedere gelegenheid een wagen. Pakt u het groot aan? Geen probleem, dan doen we graag met u mee. Maar ook voor een klein feestje zijn we zeker te porren.

Voor elk evenement kunt u een snackwagen huren

Gaat u voor een belegd broodje of heerlijke frites en snacks uit de frituur? Of wilt u gewoon alles en dat dan aangevuld met koffie, thee, bier en fris? Geen probleem, het is uw feest. De mogelijkheden die u met onze wagen heeft zijn ontelbaar. We stellen graag een paar van onze toppers aan u voor:

Ollies Frietbus

Wilt u een echte blikvanger? Ga dan voor Ollies Frietbus. Deze sfeervolle frietwagen is voorzien van friteuses met voldoende capaciteit voor friet en snacks voor grote groepen. Lees meer over Ollies Frietbus.

Unieke Cateringkoets

Lijkt u dat wat, een gezellig terrasje rondom een nostalgische cateringkoets? Deze koets staat niet alleen garant voor een sfeervolle uitstraling, maar er worden ook heerlijke drankjes uit geschonken. Dit kan eventueel uitgebreid worden met een lekker broodje. Kijk maar eens of de Cateringkoets iets voor uw feest of evenement is.

Snack-oldtimer

Deze A-Ford uit 1931 is een authentieke ventwagen die omgebouwd is tot snackwagen. We serveren hieruit hotdogs, broodjes gehaktbal en zelfs popcorn en suikerspinnen. Deze wagen valt niet alleen op door hoe hij eruit ziet, je hoort hem ook al van veraf aankomen met zijn toethoorns, ding-dong-bel en fluiten. Lees gerust meer over deze allemansvriend.

Veel meer mogelijkheden

Behalve deze toppers hebben we nog veel mogelijkheden voor als u een snackwagen wilt huren. Of u nu gaat voor zoetigheid zoals popcorn en suikerspinnen of u kiest liever uit hartige snacks zoals frikadellen en frites. Wij kunnen u alles bieden. Neem contact met ons op om te vertellen wat u van plan bent, dan vertellen wij graag hoe we dat gaan invullen.