Bent u op zoek naar funfood voor uw braderie of evenement? Dan is Werner van Hoof Fun & Food graag uw partner. Onze vrolijke wagens en kramen met diverse lekkernijen staan garant voor een glimlach op de gezichten van uw bezoekers. Wij verhuren alles wat u nodig heeft op het gebied van eten om uw braderie tot een succes te maken.

Voor elk wat wils

Een bezoek aan de lokale braderie is al jaren een populair uitstapje voor het hele gezin. Speciaal voor de jongste bezoekers hebben wij een grote poffertjesplaat waarop kinderen zelf hun poffertjes kunnen bakken. Mmm… smullen maar! Ook voor het serveren van hartige snacks hebben wij een ruime keuze aan vrolijke karren en kramen. Denk hierbij aan broodjes en hotdogs.

Niet alleen eten…

Werner van Hoof kan niet alleen de consumpties op uw braderie verzorgen: Ook voor de huur van uw marktkraampjes kunt u bij ons terecht. Ons authentieke draaiorgel [link naar draaiorgel]met gezellige meezingdeuntjes maakt de sfeer op uw braderie compleet.

Vraag naar de mogelijkheden

Organiseert u een braderie en wilt u meer weten over onze verhuurservice? Neem een kijkje op onze website of neem meteen contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.