Popcorn-, en suikerspinkarren

Verwacht u duizenden kids op uw festival die graag popcorn eten? Organiseert u een event in een stadion, beursgebouw of hallencomplex en wilt u dezelfde popcorn-verkoopunits en dezelfde sfeer creeëren op verschillende verdiepingen of meerdere locaties? Dat is mogelijk met onze identieke popcornkarren. Deze kunnen alle acht afzonderlijk van elkaar ingezet worden voor suikerspinnen en zoute of zoete popcorn, maar ook als vier gekoppelde series, met beide smaken. Het bijzondere hieraan is dat het dan nog steeds één kraam lijkt.

Ons productievermogen is zeer groot waardoor uw gasten super snel voorzien zijn van onze verrukkelijke vers gebakken popcorn.
Ook beschikken wij over een grote popcornbakkerij waar kilo’s popcorn tegelijk worden gebakken.

Onze nostalgische karretjes zijn zeer in trek op bedrijfsfeesten. Door de vrolijke kleuren en daarbij de heerlijk zoet geurende popcorn gecombineerd met die knalroze suikerspinnen wordt iedereen blij van ons. Grote kinderen worden dan weer heel even klein.
En onze spaarpotten in allerlei vormen en kleuren, gevuld met verse popcorn, blijven favoriet bij de jongens en de meiden.

Neem Contact Op
Terug naar overzicht