Volkswagen T1 High Roof

Het Volkswagenbusje

Als dit niet vintage is?
Met dit Volkswagenbusje krijg je toch het gevoel van vrijheid, eigenwijsheid en avontuur? Deze blikvanger bij uw bedrijf is de manier om uw gasten en medewerkers op originele wijze een lekker gerecht aan te bieden. Van broodje tot biertje.
Onze aanrader: Warme broodjes uit de oven met beenham van de bakplaat, en onze inmiddels zeer populaire ambachtelijke gehaktbal uit de jus.
De ideale combi met kouder weer is warme chocomel en een broodje met een traditionele rookworst. Of warme wafels met warme kersen en slagroom, en warme chocomel.
Ander ideetje: Onze saté van varkenshaas en de satésaus zijn huisgemaakt. Heerlijk met kroepoek en gebakken uitjes. Samen met het broodje hamburger. Heerlijk gekruid vlees gebakken op de bakplaat. Met sla, uitjes, augurk en een prima bbq-sausje. Die eet u niet zonder te knoeien…
Tip: Stokbroodje met de Duitse curryworst, met warme uien, kruiden en warme currysaus.
Viert u een bedrijfsfeest, een gezellige borrel of komt de bouwvakvakantie eraan? Met deze bierbus als tapwagen is het meteen een feestje. De goudgele rakkers vloeien uit de koperen tapkraan. Tsja, wat kunnen we u nog meer vertellen?

Neem Contact Op
Terug naar overzicht