Exclusieve cateringkoets

Vanuit deze sfeervolle koets serveren wij ’s werelds bekendste koffie en hemelse broodjes. Deze exclusieve cateringkoets is voorzien van Segafredo koffies en cappuccino’s en de enige echte Chocomel met slagroom. Met 12 smaken fairtrade theeën en verrassende appel-, en chocolademuffins van de ambachtelijke bakker. In de koeling staat uw frisdrank naar keuze klaar, en in de zomer schenken wij een heerlijke ijskoffie voor u in.
En onze warme broodjes? Die moet u gewoon ervaren...

Lees meer
event catering koffie broodjes

Ollies frietbus

Wie kent Ollie nog niet? Die nostalgische bus met die lekkere friet.
De naam zegt het al, bij deze knusse frietbus eet u gewoon een lekkere puntzak friet, met de bekende frikandel of onze smakelijke rundvleeskroket met mosterd. Of bent u een vegetariër? Dan bakken wij voor u natuurlijk ook een kaassoufflé. Ook onze bekende (halal) kipsaté is populair.
Bovendien crosst Ollies frietbus op eigen kracht met friet, koffers, gitaar en veel bekijks naar uw locatie toe.
En gelooft u dat wij op uw event 600 puntzakken friet per uur serveren uit deze oldtimer?

Lees meer
food truck patat

Antieke popcornkoets

Deze antieke popcornkoets prijkte omstreeks 1940 in Chicago.
Nu zijn wij de trotse bezitters van dit popcorn-pronkstuk.
Let eens goed op Roasty-Toasty. Dit bekende Amerikaanse clowntje op deze koets is de mascotte van de Amerikaanse popcorn. Hij spant zich samen met ons in om voor u verse warme popcorn te bakken.
Want hoe leuk is het om in deze oude popcornkoets te zien hoe de maïs zich op uw eigen feest ontpopt tot heerlijke popcorn?
Popcorn, het blijft fascinerend.

Lees meer
popcornkoets beleving

De softijs-bus

Een ijswinkeltje op wielen. Hoe handig is dat?
Wij komen met onze zeldzame Volkswagen uit 1970 met softijs overal waar het gezellig is en bij iedereen die van iets lekkers en kouds houdt. Want hoe gaaf is het, als deze ijsbus, met zijn nostalgische kleuren en de originele toeter, straks uw terrein of bedrijfsfestival op komt rijden?
En ook nog eens met hemelse kersensorbets! Of met 400 hoorntjes romig softijs per uur. Beleef het zelf.
Softijs, ik zou ' m doen.

Lees meer
softijs bus

Le Capitaine

Kibbeling in een krokant jasje eet u bij deze elegante Engelse oldtimer.
Onze kapitein bakt ze goudbruin voor u terwijl u deze zeldzame Fleur De Lys met al zijn karakteristieke details kunt bezichtigen.
Dat is al een beleving op zich.
Wat kunnen we hier nog meer over vertellen? Dat je je vingers erbij opeet? Dat gelooft u waarschijnlijk toch niet.

Lees meer
kibbeling foodtruck

Het popcorn-party-kanon

Organiseert u een festival?
Bent u de eigenaar van een discotheek of uitgaanscentrum?
Of wilt u een echt spectaculair bedrijfsfeest?
Doe eens een popcornparty.
Met dit popcornkanon vliegt de popcorn u om de oren. Deze popcorn-regen die u zelf kunt leiden en sturen is een ware sensatie voor uw bezoekers en zij zullen dansen tussen de popcorn en deze proberen op te vangen. Als dat geen knalfeest wordt!

Lees meer
popcorn party

Het Volkswagenbusje

Met dit schattige busje uit 1967, dat van zichzelf al veel bekijks heeft, wordt uw feestlocatie nog leuker. En zeker als deze is ingericht met warme broodjes, zoals de Duitse curryworst. Of onze bekende combi van kipsaté met een ambachtelijke gehaktbal uit de jus? Beenham van de bakplaat en een ijskoude cola. Of wat denkt u van warme wafels en warme chocomel?
Nieuwsgierig? Klik op onderstaande balk en bekijk de mogelijkheden van dit knal-oranje Volkswagenbusje.

Lees meer
Volkswagen T1 High Roof

A-Ford 1931 snack-oldtimer

Onze bijna 90 jaar oude A-Ford, door ons ook wel "Brum" genoemd, is niet zomaar een oldtimer.
Met smakelijke broodjes hotdog met zuurkool zoals het hoort en met wéér die onweerstaanbare broodjes gehaktbal uit de jus, is deze snack-oldtimer zeer charmant. Hierbij gaan we gekleed in de ouderwetse stijl en zetten wij een gammel muziekske op. Met Uncle Sam's sauzenbar, waar de gasten zelf gebruik van mogen maken, maakt u uw smulfeestje compleet.

Lees meer
food truck Helmond

Het draaiorgel

De orgeldraaier van draaiorgel "Op hoop van zegen" draait voor u de bekende oude liedjes van toen.
Herinnert u zich nog de melodie van "Het kleine café aan de haven" of weet u nog  dat u door de knieën ging toen u de Vogeltjesdans deed?
Op dit draaiorgel zitten alle instrumenten die u doen denken aan vroeger...
Dit draaiorgel is absoluut een sfeervolle binnenkomer op uw feest.

Lees meer
draaiorgel Werner van Hoof

Popcorn-, en suikerspinwagens

Voor de knapperigste popcorn, zout of zoet, de luchtigste suikerspinnen of zo'n ouderwetse kaneelstok, een veel te grote wijnbal of die mooie gekleurde lollies.
Met deze opvallende wagens voorzien wij de bezoekers van uw event de zoetste zoetwaren.
Organiseert u een festival of event waarbij deze kleurrijke wagens thuishoren? Klik dan op onderstaande regel voor meer informatie.

Lees meer
suikerspin events

Poffertjes en Wafels

Een combi van poffertjes en wafels is een uitstekende keuze. En niet alleen voor kinderen.
Ons Zaans poffertjes-kraampje is gezellig en knus, en zeer geschikt om uw feest te voorzien van onze ouderwetse Hollandse poffertjes, die met tijd en vlijt door onze koekenbakker worden bereid.
En wat dacht u van Luikse wafels met poedersuiker, warme kersen en slagroom, vanuit onze oranje Volkswagenbus? Met warme chocomel erbij is uw feest zeker geslaagd.
Traditioneler kan bijna niet.

Lees meer
poffertjeskraam

Friet-, en snackwagens

Bent u op zoek naar een frietwagen met een nette uitstraling of wilt u een hamburgerwagen die er verzorgd uitziet voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of festival?
Onze friet-, en snackwagens zijn fris en helder en voorzien van apparatuur met een ruime capaciteit. Ook in deze wagens hebben wij producten die iedereen graag heeft. Van frietjes en snacks tot een broodje hamburger van de bakplaat en een broodje braadworst.
Waar heeft u zin in?

Lees meer
frietwagen frietkar

Popcorn-, en suikerspinkarren

Duizend bekers popcorn per uur? Dat is voor ons kinderspel.
Al 25 jaar gebruiken wij de beste popcorn-apparatuur en een uitzonderlijk hoge capaciteit om vele bezoekers razendsnel te voorzien van verse popcorn op uw locatie. Mét een sfeervolle uitstraling.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij en onze medewerkers er op getraind om iedereen in een zeer spoedig tempo een beker verse popcorn te verschaffen. Natuurlijk met zo'n lekker luchtige suikerspin erbij.

Lees meer