Popcorn is een favoriete en tijdloze snack voor jong en oud. Een popcornmachine van Werner van Hoof Fun & Food zorgt voor een heerlijke versnapering voor uw bezoekers of gasten. Wanneer uw feest is aangekleed met onze nostalgische popcornkoets geeft u uw gasten een bijzondere beleving mee.

Grote evenementen vragen meer dan één popcornmachine

Voor grote evenementen is één popcornmachine vaak niet genoeg. Uniek aan Werner van Hoof Fun & Food is dat hij acht identieke popcorn-, of suikerspinkramen kan plaatsen die u afzonderlijk of als 4 dubbele series kunt inzetten. We hebben ook aantrekkelijke combinatieprijzen wanneer u zowel een popcornmachine als een suikerspinkar bij ons huurt.

Popcornkanon

Baas boven baas: Naast de ‘gewone’ popcornmachine is het popcornkanon een absolute knaller op elk evenement om nooit meer te vergeten. Deze publiekslieveling is ook ideaal voor publiciteitsstunts. Het popcornkanon kan worden ingezet naast de popcornmachine of in combinatie met andere zoete en hartige snackkramen, zoals een ijsco-, haring- of snoepkar.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de huur van een popcornmachine bij Werner van Hoof Fun & Food of bent u geïnteresseerd in een van onze andere kramen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u om de mogelijkheden door te spreken.