Wil u uw evenement of feest opvrolijken met een authentieke poffertjeskraam? Dan bent u bij Werner van Hoof Fun & Food aan het juiste adres. Wij verzorgen uw gasten vanaf een stijlvolle poffertjeskraam met heerlijke poffertjes volgens ‘grootmoeders recept’. Een feest voor jong en oud!

Hoge kwaliteit

Bij Werner van Hoof Fun & Food vinden we kwaliteit en veiligheid belangrijk. Elke poffertjeskraam is daarom uitgerust met zeer hoogwaardige poffertjesplaten, waarbij strenge veiligheidsmaatregelen in acht zijn genomen. De poffertjes op onze poffertjeskraam worden met toewijding gebakken met ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit.

Zelf poffertjes bakken

Wat smaakt er nou beter dan zelf gebakken poffertjes? De poffertjes worden voor de jongste gasten geserveerd met boter en poedersuiker. Voor oudere bezoekers hebben we op onze poffertjeskraam ook diverse likeuren.

Een poffertjeskraam op jouw evenement of feest?

Heeft u interesse in het huren van een poffertjeskraam? Bij Werner van Hoof Fun & Food zijn we graag uw partner. Ook een combinatie met Luikse wafels of onze andere blik vangende cateringwagens is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.