Werner van Hoof Fun & Food is uw nummer één partner als het gaat om het verzorgen van een smakelijke en originele partycatering. Bij ons kunt u terecht voor het huren van unieke snackwagens en kraampjes met een bijzondere entourage.

Snacks en wagens op maat

Of u nu een familie-, of bedrijfsfeest organiseert, voor jong of oud, onze partycatering kan helemaal op uw wensen worden afgestemd. Wanneer u zelf bepaalde wensen hebt met betrekking tot uw partycatering, proberen we hier graag aan tegemoet te komen.

Een totaalbeleving

Voor uw partycatering kunnen we een totaalpakket leveren met kraam of wagen, snacks en zoetigheden, frites en broodjes, voor kids en volwassenen: een totaalbeleving die garant staat voor een glimlach of oude herinneringen terugbrengt. Zo kunt u kiezen voor hotdogs en een broodje ambachtelijke gehaktbal uit de jus vanuit een Amerikaanse oldtimer uit 1931 met bijpassende muziek, of poffertjes en wafels naar grootmoeders recept uit een kraam naar keuze.

Meer weten?

Partycatering van Werner van Hoof Fun & Food staat garant voor de kroon op uw feest of evenement. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw partycatering op maat kan verzorgen of wilt vrijblijvend meer horen over onze mogelijkheden met betrekking tot partycatering? Neem dan gerust contact met ons op.