Wij zijn Werner van Hoof en Floortje van Engelen.
Getrouwd zijn we niet, maar al meer dan 25 jaar delen wij onze hartstocht voor bijzondere auto’s en goed eten. Want als de uitstraling en de kwaliteit belangrijk is, wordt de keuze een stuk eenvoudiger. Wij verzorgen unieke wagens en smaakvolle producten op uw locatie. En misschien genieten wij zelf nog wel het meest van onze oldtimers die úw event verfraaien.

Wij houden beiden van mooie wagens en hebben allebei oog voor detail. Werner doet de restauratie en reparatie. Floortje doet de decoratie en aankleding. Een pietje precies zijn we allebei.

Onze passie voor originele bolides en lekker eten zit diep. Zo diep dat wij 25 jaar geleden, ruim voordat het woord ‘food truck’ bestond, al werkten op feesten en events met onze karren en wagens overladen met verse popcorn, suikerspinnen en poffertjes.
Door de jaren heen zijn wij onze service steeds verder gaan uitbreiden met een ruimer assortiment aan smaakvolle producten en zijn wij inmiddels gegroeid tot een fraai funfood-bedrijf met een diversiteit aan food trucks, oldtimers en aantrekkelijke kraampjes en karretjes.

Kunnen wij dit allemaal alleen? Zeker niet. Wij hebben een leuk team van medewerkers om ons heen die net zo enthousiast en gedreven zijn als wij.
De details en de aandacht, de juiste apparatuur en een goede voorbereiding is voor u en voor ons van belang. Wij bieden u één contactpersoon, en een diversiteit aan warme en koude, zoete en hartige producten. Geen rare gerechten, maar gewoon goed en smaakvol.

Onze missie is gave dingen doen. Dat waar wij zelf blij van worden, en waar wij anderen blij mee maken.
Mensen beginnen spontaan te glimlachen als zij één van onze oldtimers onderweg tegenkomen. Het is dan ook een mooi gezicht om een 90 jaar oude A-Ford of een 50 jaar oude Volkswagenbus te zien, in de functie waar deze voor is bedoeld: Rijden en handel drijven.

Ons enthousiasme en onze passie hebben er toe geleid dat wij na 25 jaar nog steeds te vinden zijn op jaarlijks terugkerende bedrijfsfeesten en evenementen.
Op uw event nemen wij u mee naar oude vervlogen tijden waarin service en beleving, en simpel maar goed eten, zaken waren die als vanzelfsprekend werden beschouwd. Hiermee maken wij mooie herinneringen. Regelt u de gasten? Dan zorgen wij voor de rest.