Ergens een kopje koffie drinken is niet alleen lekker, het is ook altijd gezellig. Van alleen de geur al, beginnen mensen te glunderen en krijgen ze trek in een bakkie. Organiseert u een evenement, feest of markt laat ons dan de koffie op uw locatie verzorgen.

Heerlijke koffie vanuit een sfeervolle cateringkoets


Vanuit onze authentieke cateringkoets serveren wij koffie op uw locatie. Wij gebruiken daarvoor de heerlijke koffie van Segrafredo. Naast een gewoon kopje koffie kunnen uw gasten bij de cateringkoets ook terecht voor een cappuccino, espresso, latte macchiato of een americano. Voor de zoetekauwen serveren wij hierbij een heerlijke chocolade-, of appelmuffin. De theeliefhebber komt ook aan zijn trekken met een ruime keuze aan lekkere en gezonde theeën.

Meer dan alleen koffie


Een evenement, feest of markt duurt vaak een hele dag, of avond. Dan is alleen een kopje koffie of thee niet voldoende voor de meeste gasten. Daarom is de cateringkoets ook voorzien van een biertap en kunt u het assortiment uitbreiden met wijn en frisdranken.

Voor de gasten met trek in iets hartigs is ook gedacht. Als u wilt, maken wij broodjes beenham van de bakplaat of een lekker broodje met een ambachtelijke gehaktbal uit de jus.

Wij maken het feest compleet


Rondom de cateringkoets plaatsen we sta- en zitgelegenheden zodat uw gasten daar kunnen genieten van hun koffie of andere versnaperingen. Organiseert u een evenement, dan kunnen wij ook de vrije verkoop verzorgen. En is alleen de cateringkoets niet voldoende? Wij hebben een ruim assortiment aan snackwagens en popcorn- en suikerspinkramen.

Contact

Wilt u dat wij voor uw feest of evenement de koffie op uw locatie komen verzorgen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook als u eerst meer informatie wilt hebben over onze mogelijkheden, dan horen wij dat graag van u.