Gaat u een bedrijfsfeest of evenement organiseren? Wij komen graag met een frietwagen op uw locatie staan. En wat u ook organiseert, wij hebben altijd een wagen die daarbij past. Ook als u meerdere wagens nodig heeft, is dat mogelijk.

Een frietwagen op uw locatie


Organiseert u een klein feestje op uw bedrijf of pakt u het groots aan met een festival op een evenemententerrein? Wij komen graag naar u toe met een of meerdere frietwagens. U kunt kiezen uit een verschillende wagens: van een standaard frietwagen tot de ultieme blikvanger Ollies frietbus. Waar u ook voor kiest, de gasten van uw feest of evenement kunnen gegarandeerd genieten van heerlijke frites en snacks. Afhankelijk van wat u organiseert kunt u kiezen voor vrije verkoop of uitdelen tegen een vooraf afgesproken tarief.

Prijzen

Uw wilt natuurlijk weten wat het kost om een frietwagen op uw locatie te hebben. Bekijk daarvoor onze prijslijst voor friet en snacks op feesten en partijen tot 150 personen. Voor grotere feestelijkheden en evenementen verstrekken wij u graag meer informatie in de vorm van een offerte.

Ollies frietbus


We hebben verschillende frietwagens, maar we stellen er graag een speciale aan u voor: Ollies Frietbus. Deze frietbus is een Engelse oldtimer die door Werner van Hoof is veranderd van een reclamewagen naar een frietwagen. Ollies frietbus is voorzien van friteuses met voldoende capaciteit voor veel bezoekers. En Ollie heeft niet alleen een frietje met mayonaise of een frietje speciaal, maar ook zijn eigen “frietje Ollie” met de ambachtelijke piccalilly en knapperige gebakken uitjes. Lees meer over Ollie.

Verwen uw gasten


Organiseert u binnenkort een feest of evenement en wilt u een frietwagen op uw locatie? Dan maakt u een goede keuze. Er is namelijk niets zo lekker als heerlijke snacks en frites. Maak voor uw gasten het feest compleet en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.