Gaat u een bedrijfsfeest of evenement organiseren? En wilt u daarvoor een frietwagen huren. Dan bent u bij Werner van Hoof aan het juiste adres. Een groot of klein evenement, één of meerdere frietwagens? Wij komen graag uw gasten verblijden met heerlijke frites en snacks

Een frietwagen voor uw feest huren


Voor elke feest of evenement hebben wij wel een frietwagen. U kunt namelijk bij ons kiezen uit verschillende wagens: van een standaard frietwagen tot de ultieme blikvanger Ollies frietbus. Waar u ook voor kiest, de gasten van uw feest of evenement kunnen gegarandeerd genieten van heerlijke frites en snacks. Afhankelijk van wat u organiseert kunt u kiezen voor vrije verkoop of uitdelen tegen een vooraf afgesproken tarief .

Prijzen

U wilt natuurlijk weten wat het kost om een frietwagen te huren? Bekijk daarvoor onze prijslijst voor friet en snacks op feesten en partijen tot 150 personen. Voor grotere feestelijkheden en evenementen verstrekken wij u graag meer informatie in de vorm van een offerte. Neem daarvoor contact met ons op.

Ollies frietbus


We hebben verschillende frietwagens, maar we stellen er graag een speciale aan u voor: Ollies Frietbus. Deze frietbus is een Engelse oldtimer die door Werner van Hoof is veranderd van een reclamewagen naar een frietwagen. Ollies frietbus is voorzien van friteuses met voldoende capaciteit voor veel bezoekers. En Ollie heeft niet alleen een frietje met mayonaise of een frietje speciaal, maar ook zijn eigen “frietje Ollie” met de ambachtelijke piccalilly en knapperige gebakken uitjes. Lees meer over Ollie.

Verwen uw gasten

Organiseert u binnenkort een feest of evenement en wilt u een frietwagen huren? Dan maakt u een goede keuze. Er is namelijk niets zo lekker als heerlijke snacks en frites. Maak voor uw gasten het feest compleet en neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.