Organiseert u binnenkort een evenement of feest en bent u hiervoor op zoek naar een frietkraam? Bij Werner van Hoof Fun & Food kunt u terecht voor het huren van een stijlvolle en gezellige frietkraam die ideaal is voor elke gelegenheid. Wij verhuren een frietkraam met  onze eigen medewerkers.

Een frietkraam op maat

Of u van nostalgische entourages houdt, of meer van modern – bij ons huurt u een frietkraam die een warme en toch frisse sfeer ademt. Onze frietkramen hebben een hippe en stijlvolle uitstraling en we hebben de juiste kraam bij elk feest of event. De in perfecte staat verkerende elementen maken onze frietkraam tot een ware lust voor het oog.

Topkwaliteit

Wanneer u kiest voor een frietkraam bij Werner van Hoof Fun & Food kunt u rekenen op heerlijke snacks van uitmuntende kwaliteit. Onze frietkramen zijn uitgerust met hoogwaardige Fado HR Friteuses, die garant staan voor een snel, lekker en goed doorbakken resultaat.

Andere kramen

Bij ons kunt u niet alleen voor het huren van een frietkraam terecht. Wij beschikken over een arsenaal aan wagens en kraampjes, waaronder popcornkarren, ijscokarren, of zelfs een haringkar. Neem snel een kijkje op onze website voor ons gehele assortiment. Bent u geïnteresseerd in het huren van een frietkraam of heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.