Gaat u een evenement of feest organiseren en wilt u een frietkraam huren? U kunt bij ons een frietkraam huren tegen voordelige prijzen. Wij brengen en halen onze frietkraam inclusief apparatuur van en naar uw feestlocatie, zodat u tijdens het huren nergens omkijken naar heeft. Dat is de service van Werner van Hoof Fun & Food!

Niet alleen voor de zakelijke markt

Bij bedrijfsjubilea, open dagen of andere zakelijke evenementen is het huren van een frietkraam een leuke manier om publiek te trekken. Tevreden bezoekers met volle magen kijken met een glimlach terug op uw evenement. Een frietkraam huren kan ook een schot in de roos zijn bij een reünie, een familiefeest of een bruiloft. Meteen wordt de sfeer gemoedelijk en informeel en het brengt uw gasten bij elkaar.

Een frietkraam huren bij Werner van Hoof

Wat uw reden voor het huren van een frietkraam ook is; stress of organisatorische rompslomp of financiële ‘verrassingen’ achteraf is het laatste wat u wilt. Bij Werner van Hoof Fun & Food staan duidelijke communicatie naar onze klanten en transparante voorwaarden hoog in het vaandel. Wij bespreken graag met u speciale wensen omtrent het huren van een frietkraam. Naast een frietkraam kunt u bij ons ook nog diverse andere feestelijke snackapparatuur huren.

Meer weten?

Wilt u een frietkraam huren? Dan bent u bij Werner van Hoof Fun & Food aan het juiste adres. Neem telefonisch of via onze website contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.