Bent u bezig met de organisatie van een feest of evenement en wilt u uw gasten verwennen met heerlijke friet en snacks? Dan is het een goed idee om een frietkar te huren bij Werner van Hoof. Of u nu een groot of een klein evenement of feest organiseert, u kunt bij ons één of meerdere frietwagens huren.

Een frietkar voor uw feest huren


Wat u ook organiseert, we hebben elke sfeer of elk soort evenement wel een frietkar. Wij hebben namelijk voor u een ruime keuze aan karren: van een standaard frietwagen tot onze publiekslieveling Ollies frietbus. Niet alleen de uitstraling van de frietkarren is in orde, wij gebruiken hoogwaardige friteuses waardoor uw gasten gegarandeerd kunnen genieten van heerlijke frites en snacks. Afhankelijk van uw wensen en soort evenement of feest kunt u kiezen voor vrije verkoop of uitdelen tegen een vooraf afgesproken tarief.

Prijzen


In onze prijslijst kunt u zien wat het kost om een frietkar te huren voor feesten en partijen tot 150 personen. Voor grotere feestelijkheden en evenementen verstrekken wij u graag meer informatie in de vorm van een offerte. Neem daarvoor contact [link naar contactpagina] met ons op.

Ollies frietbus


We hebben voor u een ruime keuze aan frietkarren voor u klaar staan. Maar we hebben er een die een echte publiekslieveling is: Ollies Frietbus. Deze frietbus is een Engelse oldtimer die door Werner van Hoof is veranderd van een reclamewagen naar een frietwagen. Ollies frietbus is voorzien van friteuses met voldoende capaciteit voor veel bezoekers. En Ollie heeft niet alleen een frietje met mayonaise of een frietje speciaal, maar ook zijn eigen “frietje Ollie” met de ambachtelijke piccalilly en knapperige gebakken uitjes. Lees meer over Ollie

Verwen uw gasten


Bent u bezig met het organiseren van een feest of evenement en wilt u een frietwagen huren? Goed idee, want bezoekers van feesten en evenementen houden van heerlijke snacks en frites. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.