Bij de organisatie van evenementen is een goede catering een belangrijk onderdeel. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw evenementen catering tot in de puntjes kan verzorgen? Dan bent u bij Werner van Hoof Fun & Food aan het juiste adres.

 Diverse wagens en kramen

Werner van Hoof Fun & Food biedt voor grote en kleine evenementen professionele catering op maat. Wij gaan graag met u rond tafel om onze catering helemaal af te stemmen op uw wensen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit heerlijke snacks, broodjes, zoetwaren, friet en bijzondere snackwagens.

Oldtimer

Van de diverse catering wagens die bij evenementen kunnen worden ingezet, rekenen wij onze Amerikaanse A-Ford oldtimer tot de favorieten. Deze authentieke wagen uit 1931 kan met diverse snacks worden uitgerust: van smeuïge broodjes gehaktbal tot heerlijke hotdogs met zuurkool en popcorn en suikerspin. De wagen heeft al decennialang trouw dienst gedaan in Amerika. En nu met ons bij de catering van diverse evenementen bewijst deze trouwe wagen zichzelf keer op keer als blikvanger.

Kraampjes voor elke gelegenheid

Naast onze snack-oldtimer hebben we diverse andere bijzondere kraampjes en wagens die ideaal zijn voor elke evenementen catering, zoals een antieke popcornkoets en een nostalgische snoepkar.

Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden voor uw evenementen catering? Neem vrijblijvend contact met ons op!