Organiseert u een feest of evenement? Laat uw gasten of bezoekers dan ouderwets smullen van een lekker broodje beenham. Bij Werner van Hoof Fun & Food bent u hiervoor aan het juiste adres. Met een broodje beenham uit een van onze feestelijke kramen is het een feest voor uw bezoekers.

Een broodje op maat

Met name op evenementen komt vaak een gemengd publiek met verschillende wensen. Bij Werner van Hoof Fun & Food vinden we het belangrijk dat iedereen van zijn broodje beenham of andere broodje kan genieten. Desgewenst bereiden we graag een glutenvrij broodje beenham of een ‘vegetarisch broodje beenham’. Ook het uiterlijk en de exclusiviteit van uw broodje beenham kunt u bij ons zelf bepalen. Van het klassieke zachte bolletje met ham tot het luxe pistoletje met salade of saus. Informeer naar de mogelijkheden.

Niet alleen broodjes..

Eens iets heel anders dan het klassieke broodje beenham, broodje kaas, broodje ei… ? Werner van Hoof voorziet in een ruim assortiment aan zoete en hartige snacks. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Luikse Wafel of ons sensationele popcorncanon? Of van een overheerlijke suikerspin waar jong en oud van smullen? Neem contact met ons op! Of u nu kiest voor een broodje beenham of een andere snack: Werner van Hoof Fun & Food staat garant voor heerlijke versnaperingen in een bijzondere entourage. Neem een kijkje bij onze foto’s of neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.