Wij maken het lekkerste broodje bal. Dat weet iedereen uit Helmond en omstreken. Maar wist u dat ook al? Als we met onze snack-oldtimers op uw feest of event zijn geweest, dan loopt het water nu vast in de mond. We hebben namelijk uit betrouwbare bronnen vernomen dat dit de lekkerste ambachtelijke gehaktbal uit de jus is.

Wat is het lekkerste broodje bal van Helmond?

Al onze broodjes bal starten met een ambachtelijke bereiding in ons bedrijf in Helmond. Daarna gaat de gehaktbal op uw event rechtstreeks vanuit de jus op een zacht broodje. Ziet u de blije gezichten van uw gasten al voor u?

De presentatie is altijd goed

Zo’n broodje op zich is natuurlijk al heerlijk. Maar als u Werner van Hoof kent, dan weet u dat de presentatie net zo belangrijk is. Een broodje bal smaakt namelijk nog lekkerder als het wordt geserveerd uit onze A-Ford 1931, de exclusieve cateringkoets of het Volkswagenbusje. Deze blikvangers maken de aankleding van uw feest compleet.

U vraagt, wij bakken

Naast de broodjes met gehaktbal hebben we ook andere heerlijke broodjes. Wat dacht u van warme broodjes uit de oven met vers gesneden beenham van de plaat, of een stokbroodje met Duitse curryworst, ui, kruiden en currysaus. Kiest u voor A-ford snack-oldtimer dan kunnen we uw gasten verwennen met broodjes hotdog met zuurkool en allerlei lekkers om daar zelf nog aan toe te voegen.

We denken ook aan de drankjes

Bij een heerlijk hapje eten hoort natuurlijk ook een drankje. U maakt uw event compleet met koffie, de echte warme chocomel met slagroom of thee. Natuurlijk kunnen we voor uw bedrijfsborrel of feest de koeling vullen met frisdranken, wijn meenemen of de biertap aansluiten.

Binnenkort op uw feest of evenement?

Gaat u een bedrijfsfeest, borrel of evenement organiseren? Wilt u uw gasten verrassen met een heerlijke broodje bal? Dan bespreken graag uw plannen telefonisch of in ons bedrijf in Helmond.